Cégünk kétféle alaptípus szerinti programot kínál. Az egyik a ruházati boltok POS szoftvere gyári méretsorok kezelésével, másik általánosan, széles körben használható számlázó és készletnyilvántartó program, sorozatszám kezeléssel is.

A programok teljesítik a számlázással kapcsolatos adatszolgáltatási feladatokat is.

A hatósági adatexport - a számla adatok külső adathordozóra való letöltése - már régóta elvárás és így működő funkció programjainkban.

Az online számlázás, vagyis a százezer forintnál több ÁFA-t tartalmazó számlák azonnali lejelentése interneten keresztül is hamarosan el fog készülni.

A NAV jelenleg (2018.05.29) még nem, vagy csak részben készítette el a fogadáshoz szükséges technikai szolgáltatásokat. Jelenleg már tudható, hogy az adatszerkezet is változni fog, ami előreláthatólag a június közepe körül várható.

 

A kisebb cégeket, - ahol nincs számlázás, vagy viszonylag kis értékű számlák vannak, ez nem érinti, és lehetőség van a számlák megbontására is...

Részleges megoldás lehet csupán kézi számlatömb, vagy előre nyomtatott számlák használata és az adatok kézi bejelentése, mert  számlatömb használata esetén is jelenteni kell a 100000 forintnál magasabb ÁFA tartalmú számlákat!

Mi mindenképpen ajánljuk a számlázó programjaink használatát, mert sokkal kényelmesebben és hibamentesen lehet velük a számlázás.

További lehetőség, hogy meglévő programjukat megtartva a számlák lejelentésével egészítjük ki rendszerüket. Így meg tudják tartani mostani nyilvántartásukat és a számlázás-NAV kapcsolatot cégünk biztosítja. Ez külföldi központú cégek esetén is működik.